újépítésű sorház, Veresegyház
Új lakások
Információk Veresegyházról
Veresegyházról 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Veresegyházon, a mézesvölgy melletti ligetben található sorház. Az eladó lakások közvetlen közelében szinte mindent megtalál, ami a hétköznapokat szebbé teheti.
Nyugodt, vidéki élet, mindössze félórányira a budapesti belvárostól.

lakóház referenciák

Az ingatlanokat és egyéb épületeket tervező és kivitelező Honépítő '96 Bt. hosszú ideje épít Veresegyházon és további, Budapest vonzáskörzetében lévő településeken sorházakat, ikerházakat, családi házakat, de speciális épületek, így lovarda építésében is rendelkezik referenciával.

 

"Egy ház építése rendkívül összetett és embert próbáló feladat. Tükrözi az építész úgy emberi, mint szakmai ismeretét, a megrendelő lelki világát és esztétikai értékrendjét, a kivitelező igényességét, anyag és szerkezet ismeretét, a szakember kézügyességét és önbecsülését, a szakma iránti tiszteletét." Olvassa el Fülöp Vilmos kivitelező építészmérnök házépítés kapcsán megfogalmazott gondolatait.

Veresegyházi ikerház

Veresegyházi ikerház

A legutóbb készült veresegyházi ingatlan egy ikerházas beépítés. Az ingatlan antik tégla burkolattal és harmonizáló antik hatású cserépfedéssel készült igényes kivitelben. Kimelekedő hőszigetelésű, egyedi fa nyílászárókkal, modern falfűtéses rendszerrel, a vevők igényeihez igazított egyedi részletekkel (infraszauna, jacuzzi stb).

A képre kattintva további fotókat láthat az ingatlanról.

További információ kérése

Veresegyházi sorházak

Veresegyházi sorház

A Veresegyházán épülő hat elemes sorház egy több ütemben folyó építkezés első szakaszát képezi. A képre kattintva további fotók jelennek meg az ingatlanról.

Tekintse meg a veresegyházi sorház látványterveit és alaprajzait!

További információ kérése az eladó ingatlanokról
veresegyházi tízlakásos sorház utcafrontja

A szintén veresegyházi, tízlakásos sorház komplex tervezése és kivitelezése is cégünkhöz kötődik. A lakások tetőtere beépíthető.

Családi ház, Leányfalu

Veresegyházi és leányfalui ingatlankivitelezés. A képen látható, Leányfalun épített családi ingatlan kapcsán cégünk a tervezés közvetítőjeként és kivitelezőként működött közre.

130 lakásos társasáz Budapesten

130 lakásos budapesti társasház A 130 lakásos budapesti társasház döngölt, 16 m-es betoncölöp alapozással készült. A vasbeton vázas lakásokból álló X. kerületi épület kivitelezése során cégünk a főépítés-vezetőt delegálta.

120 lakásos társasáz Budapesten

120 lakásos budapesti társasház A X. kerületben épült 120 lakásos budapesti társasház döngölt, 12 m-es betoncölöp alapozással készült. Az épület vasbeton vázas lakásokból áll.(feladatkör: főépítés-vezetés)

Budapesti társasház, szintráépítés

budapesti társasház szintráépítés

Társasházi szintráépítés: tervezés és kivitelezés Budapest II. kerületében. A II. világháború előtt épült egyszintes ház teljes felújítását követően a megrendelés alapján két szint ráépítésének tervezése és kivitelezése történt meg.

Lovarda tervezése és kivitelezése

lovarda építés referencia

Az impozáns, 800 m2-es, 20 m fesztávú, fedett lovas-kifutó Habsburg György megrendelésére készült. A tetőszerkezetet csavaros kötésű, farácsos tartók alkotják.


További referenciák

Baragödör ingatlankivitelezés referencia csarnok kivitelezés referencia mélyépítés referencia
Extrán hőszigetelt ingatlan Csarnok kivitelezés Mélyépítés referencia

 

A fenti képekre kattintva további információhoz juthat.

© 2009 Minden jog fenntartva
Tudjon meg többet Veresegyházról: Veresegyház